REGALA CLASES DE CANTO

Si le gusta cantar…no lo pienses más. Regala clases de canto. Te lo agradecerán. 

Este no será un regalo más, te lo aseguramos. No caerá en el olvido. Regalando clases de canto, regalas arte, regalas música y, lo más importante, regalas tiempo para el crecimiento vocal y musical de esa persona. Al regalar una clase de canto regalas una experiencia para toda la vida.

Compra online tu vale regalo para una o varias clases de canto

[aquí el formulario]

ALUMNOS NOS CUENTAN SU EXPERIENCIA:

ANALIA CARRIL

Professional Singer

“M’agradaria haver-la trobat abans a la meva vida… la meva veu ha crescut enormement…Mai vaig pensar que pogués fer el que estic fent ara…»

Alber G

Actor and Musician

“Una molt bona professora de cant… explica les coses com cal… un bon entrenador…Estic molt motivat durant les nostres lliçons…Vaig a Madrid a viure, però continuo les nostres lliçons a través de Skype…No vull cap altre professor que ella…»

ELISENDA RENOM

Actress and Teacher

“Sap on ets i entén el que vols. Et dona a les eines que necessites…el resultat es pot notar immediatament…la teva veu canviarà…»

Mar Fayos

Jazz Singer

…»amb ella, he crescut tant personalment com professionalment… m’ha guiat en termes de tècnica vocal i estil de cant…No estaria on soc avui si no fos per ella… a més de la seva experiència com a cantant, també és terapeuta de veu, així que sap exactament els exercicis que necessites...

MÓNICA MARANILLO

Finalista “La Voz Kids 2017”

“….estic super contenta…porto 4 anys fent classes a Gershwin Vocal Studio….t’analitzen la teva veu, mancances I fortaleses fins que vas equilibrant la teva veu fent-la homogènia… realment és una evolució que no m’hagués esperat, brutal… ho recomano a qualsevol persona que vulgui millorar cantant..”